La firma
Filosofia
Equip
Àrees d'especialitat
Contactar
Enllaços
Publicacions
Avís legal
 
 
 
 
 
Noticias

Cuidado con los seguros de RC. Parte I.

Ver más

Cuidado con los seguros de RC. Parte II.

Ver más

Jurisprudencia y obligación de medios y resultados

Ver más

Autonomía del menor de edad

En el ámbito de la autonomía del paciente, tal y como lo han venido sentando...

Ver más

La información al paciente: elemento esencial.

Desde que, ya en el año 2009, la Sala de lo Civil del Tribunal Supremo iniciara un cambio en el rumbo de la doctrina jurisprudencial existente hasta el momento...

Ver más

Domínguez Ventura Abogados Asociados es fundà l'any 2008, després d'una àmplia i profitosa trajectòria professional del seu soci fundador, Juan Miguel Domínguez Ventura, amb més de 30 anys d'exercici professional. En aquest recorregut, el van acompanyar la majoria de les sòcies del seu anterior despatx professional.

La firma compta amb una dilatada experiència en l'àmbit de l'assessorament jurídic, tant a particulars com a empreses, en les especialitats del Dret Penal, Civil i Contenciós-Administratiu.

Així mateix, el despatx és àmpliament reconegut per la seva dedicació especialitzada al Dret Sanitari en totes les seves vessants, ja que assessora i defensa a professionals, centres públics i privats, corporacions, serveis públics de salut i companyies asseguradores del ram. També en aquest camp, s'ha establert un servei de gerència de riscos per tal d'intentar evitar-los o minimitzar-los en l'activitat diària.

El bufet